Energoprojekt oprema dobila novi posao u Nigeriji

Bez autora
May 10 2010

Beogradska Energoprojekt oprema ugovorila je u Nigeriji posao vredan 9,59 miliona evra. Energoprojekt oprema i nemački Bilfinger Berger Nigerija, u saradnji sa njihovim inoentitetima – Energo Nigeria i Julius Berger, sklopili su podizvođački ugovor za izgradnju prve faze infrastrukture projekta Real Estate u Lagosu. Projektom je predviđena izgradnja raznih objekata a investitor je Penzioni fond američke korporacije Chevron koja se bavi eksploatacijom nafte i gasa. Rok za realizaciju ugovora je maj sledeće godine.

Energoprojekt oprema dobila novi posao u NigerijiBeogradska Energoprojekt oprema ugovorila je u Nigeriji posao vredan 9,59 miliona evra, saopštila je danas ta kompanija iz sastava holdinga Energoprojekt.

Energoprojekt oprema i nemački Bilfinger Berger Nigerija, u saradnji sa njihovim inoentitetima – Energo Nigeria i Julius Berger, sklopili su podizvođački ugovor za izgradnju prve faze infrastrukture projekta Real Estate u Lagosu.

Projektom je predviđena izgradnja raznih objekata a investitor je Penzioni fond američke korporacije Chevron koja se bavi eksploatacijom nafte i gasa.

Rok za realizaciju ugovora je maj sledeće godine, navodi se u saopštenju preduzeća Energoprojekt.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik